Op 20 oktober 2019 organiseert de Rhythm 'n' Run Marathon Club Antwerpen voor de 6de maal Linker Oevert.

 

EEN WEDSTRIJD VOOR ALLE LOPERS

De loopsport wint elk jaar aan populariteit. En dat juichen we alleen maar toe. Als organisatie zien we het als onze missie om lopers van alle slag welkom te heten op ons evenement. Daarom is er in het main event de keuze tussen de marathon, halve marathon de 10 of 4,2 kilometer. We voorzien ook een "Ekiden Marathon”.

het IDEALE moment

Linker Oevert 2019 valt in het midden van het marathonseizoen. Tijdens deze recreatieve wedstrijd kunnen athleten dus ook trainen voor de marathons die ze nog in hun agenda hebben staan!

Een prachtlocatie

Linkeroever is een prachtig stukje Antwerpen dat we graag aan lopers uit binnen- en buitenland willen tonen. Het parcours ligt voornamelijk tussen het groen, maar de skyline van Antwerpen is altijd zichtbaar. De lopers kunnen genieten van de paden langs de Schelde vlak naast het riet, ze kunnen gebruik maken van de Finse piste rond het Galgenweel, ze krijgen een uniek zicht op de jachthaven en er komt zelfs een stukje bos aan te pas. Het parcours is dan ook helemaal anders dan dat van onze Nieuwjaarsrun of dat van andere loopwedstrijden.  

G-Sport

Onze club gaat net zoals de Provincie Antwerpen vol voor G-sport! Wij willen personen met een verstandelijke handicap of andersvaliden die op eigen kracht lopen, graag de kans geven om deel te nemen aan Linker Oevert 2019. Helaas leent ons parcours zich niet tot handbikes en rolstoelen. Zowel op 10 km als de marathon en de halve marathon is iedereen welkom. Inschrijven kan via het gewone inschrijvingsformulier. Lopende begeleiders met een startbewijs zijn ook van harte welkom. Meer info over G-sport vind je terug op www.gsport.besfsdfssdfsf


Linker Oevert is een prachtige recreatieve marathon op de linkerflank van onze mooie stad.
— Kid Van Thienen, Race Director

linker oevert in het kort

  • Steun het Kinderkanker Fonds

  • VUB Yamina Krossa Fonds

  • Loop langs de Antwerpse Skyline en de Schelde

  • 42, 21, 10 en 4,2 kilometer

  • G-Run: evenement voor andersvaliden op het parcours

  • Officieel AIMS-parcours

  • Iedere deelnemer ontvangt medaille en goodybag

  • Volledig vrijwillige organisatie!